APA:
کپیجعفرزاده، فرشته، عزیزی، محمدحسین، رشمه کریم، کاووس، و هراتیان، پریوش. (1391). ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آرد برخی ارقام تجاری گندم های ایرانی و تاثیر آن ها بر ویژگی های حسی بیسکویت. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(1 (پی در پی 24))، 101-109. SID. https://sid.ir/paper/121257/fa
Vancouver:
کپیجعفرزاده فرشته، عزیزی محمدحسین، رشمه کریم کاووس، هراتیان پریوش. ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آرد برخی ارقام تجاری گندم های ایرانی و تاثیر آن ها بر ویژگی های حسی بیسکویت. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(1 (پی در پی 24)):101-109. Available from: https://sid.ir/paper/121257/fa
IEEE:
کپیفرشته جعفرزاده، محمدحسین عزیزی، کاووس رشمه کریم، و پریوش هراتیان، “ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آرد برخی ارقام تجاری گندم های ایرانی و تاثیر آن ها بر ویژگی های حسی بیسکویت،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 1 (پی در پی 24)، pp. 101–109، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121257/fa