APA:
کپینورمحمدی، الهام، پیغمبردوست، سیدهادی، و اولادغفاری، عارف. (1391). تولید کیک کم کالری به وسیله جایگزینی ساکارز با اریتریتول و الیگوفروکتوز. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(1 (پی در پی 24))، 85-92. SID. https://sid.ir/paper/121264/fa
Vancouver:
کپینورمحمدی الهام، پیغمبردوست سیدهادی، اولادغفاری عارف. تولید کیک کم کالری به وسیله جایگزینی ساکارز با اریتریتول و الیگوفروکتوز. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(1 (پی در پی 24)):85-92. Available from: https://sid.ir/paper/121264/fa
IEEE:
کپیالهام نورمحمدی، سیدهادی پیغمبردوست، و عارف اولادغفاری، “تولید کیک کم کالری به وسیله جایگزینی ساکارز با اریتریتول و الیگوفروکتوز،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 1 (پی در پی 24)، pp. 85–92، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121264/fa