APA:
کپیصالحی فر، مانیا، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، و عزیزی، محمدحسین. (1388). روند ژلاتینه شدن و بیاتی در نان های لواش و تافتون. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 4(2 (پی در پی 13))، 13-24. SID. https://sid.ir/paper/121277/fa
Vancouver:
کپیصالحی فر مانیا، سیدین اردبیلی سیدمهدی، عزیزی محمدحسین. روند ژلاتینه شدن و بیاتی در نان های لواش و تافتون. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛4(2 (پی در پی 13)):13-24. Available from: https://sid.ir/paper/121277/fa
IEEE:
کپیمانیا صالحی فر، سیدمهدی سیدین اردبیلی، و محمدحسین عزیزی، “روند ژلاتینه شدن و بیاتی در نان های لواش و تافتون،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 2 (پی در پی 13)، pp. 13–24، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121277/fa