APA:
کپیزارع، مریم، امین پور، آزاده، میرزازاده، مجید، آذر، مهین، تذکری، زهرا، محرابی، یداله، و کلانتری، ناصر. (1385). مقایسه تاثیر دو نوع آب آشامیدنی با درجه سختی متفاوت بر عناصر اداری در مردان مبتلا به سنگ کلسیمی و غیر مبتلا. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1(3)، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/121289/fa
Vancouver:
کپیزارع مریم، امین پور آزاده، میرزازاده مجید، آذر مهین، تذکری زهرا، محرابی یداله، کلانتری ناصر. مقایسه تاثیر دو نوع آب آشامیدنی با درجه سختی متفاوت بر عناصر اداری در مردان مبتلا به سنگ کلسیمی و غیر مبتلا. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛1(3):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/121289/fa
IEEE:
کپیمریم زارع، آزاده امین پور، مجید میرزازاده، مهین آذر، زهرا تذکری، یداله محرابی، و ناصر کلانتری، “مقایسه تاثیر دو نوع آب آشامیدنی با درجه سختی متفاوت بر عناصر اداری در مردان مبتلا به سنگ کلسیمی و غیر مبتلا،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 3، pp. 1–7، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121289/fa