مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

931
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

611
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر دو روش پخت آب پز و مایکروویو بر باقی مانده آنتی بیوتیک تایلوزین در گوشت مرغ

صفحات

 صفحه شروع 231 | صفحه پایان 240

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حشمتی، علی، کامکار، ابوالفضل، سالارآملی، جمیله، حسن، جلال، و جاهد، غلامرضا. (1392). تاثیر دو روش پخت آب پز و مایکروویو بر باقی مانده آنتی بیوتیک تایلوزین در گوشت مرغ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 231-240. SID. https://sid.ir/paper/121311/fa

    Vancouver: کپی

    حشمتی علی، کامکار ابوالفضل، سالارآملی جمیله، حسن جلال، جاهد غلامرضا. تاثیر دو روش پخت آب پز و مایکروویو بر باقی مانده آنتی بیوتیک تایلوزین در گوشت مرغ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(1):231-240. Available from: https://sid.ir/paper/121311/fa

    IEEE: کپی

    علی حشمتی، ابوالفضل کامکار، جمیله سالارآملی، جلال حسن، و غلامرضا جاهد، “تاثیر دو روش پخت آب پز و مایکروویو بر باقی مانده آنتی بیوتیک تایلوزین در گوشت مرغ،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 231–240، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121311/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button