APA:
کپیحشمتی، علی، کامکار، ابوالفضل، سالارآملی، جمیله، حسن، جلال، و جاهد، غلامرضا. (1392). تاثیر دو روش پخت آب پز و مایکروویو بر باقی مانده آنتی بیوتیک تایلوزین در گوشت مرغ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 231-240. SID. https://sid.ir/paper/121311/fa
Vancouver:
کپیحشمتی علی، کامکار ابوالفضل، سالارآملی جمیله، حسن جلال، جاهد غلامرضا. تاثیر دو روش پخت آب پز و مایکروویو بر باقی مانده آنتی بیوتیک تایلوزین در گوشت مرغ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(1):231-240. Available from: https://sid.ir/paper/121311/fa
IEEE:
کپیعلی حشمتی، ابوالفضل کامکار، جمیله سالارآملی، جلال حسن، و غلامرضا جاهد، “تاثیر دو روش پخت آب پز و مایکروویو بر باقی مانده آنتی بیوتیک تایلوزین در گوشت مرغ،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 231–240، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121311/fa