مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,293
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

781
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر استفاده توام نشاسته اصلاح شده و صمغ زانتان بر ویژگی های پایداری، حسی و رئولوژیک سس گوجه فرنگی

صفحات

 صفحه شروع 145 | صفحه پایان 158

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیدبخش، الهه، نایب زاده، کوشان، محمدی فر، محمدامین، و امیری، زهره. (1392). بررسی اثر استفاده توام نشاسته اصلاح شده و صمغ زانتان بر ویژگی های پایداری, حسی و رئولوژیک سس گوجه فرنگی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 145-158. SID. https://sid.ir/paper/121313/fa

    Vancouver: کپی

    امیدبخش الهه، نایب زاده کوشان، محمدی فر محمدامین، امیری زهره. بررسی اثر استفاده توام نشاسته اصلاح شده و صمغ زانتان بر ویژگی های پایداری, حسی و رئولوژیک سس گوجه فرنگی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(1):145-158. Available from: https://sid.ir/paper/121313/fa

    IEEE: کپی

    الهه امیدبخش، کوشان نایب زاده، محمدامین محمدی فر، و زهره امیری، “بررسی اثر استفاده توام نشاسته اصلاح شده و صمغ زانتان بر ویژگی های پایداری, حسی و رئولوژیک سس گوجه فرنگی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 145–158، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121313/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا