APA:
کپیامیدبخش، الهه، نایب زاده، کوشان، محمدی فر، محمدامین، و امیری، زهره. (1392). بررسی اثر استفاده توام نشاسته اصلاح شده و صمغ زانتان بر ویژگی های پایداری, حسی و رئولوژیک سس گوجه فرنگی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 145-158. SID. https://sid.ir/paper/121313/fa
Vancouver:
کپیامیدبخش الهه، نایب زاده کوشان، محمدی فر محمدامین، امیری زهره. بررسی اثر استفاده توام نشاسته اصلاح شده و صمغ زانتان بر ویژگی های پایداری, حسی و رئولوژیک سس گوجه فرنگی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(1):145-158. Available from: https://sid.ir/paper/121313/fa
IEEE:
کپیالهه امیدبخش، کوشان نایب زاده، محمدامین محمدی فر، و زهره امیری، “بررسی اثر استفاده توام نشاسته اصلاح شده و صمغ زانتان بر ویژگی های پایداری, حسی و رئولوژیک سس گوجه فرنگی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 145–158، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121313/fa