APA:
کپیپزشک، سمانه، اجاق، سیدمهدی، رضایی، مسعود، و شعبان پور، بهاره. (1396). بهینه سازی پروتئین هیدرولیز شده با فعالیت آنتی اکسیدانی از امعاء و احشاء ماهی تن زردباله (Thunnus albacares) با آنزیم پروتامکس. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(3)، 99-108. SID. https://sid.ir/paper/121341/fa
Vancouver:
کپیپزشک سمانه، اجاق سیدمهدی، رضایی مسعود، شعبان پور بهاره. بهینه سازی پروتئین هیدرولیز شده با فعالیت آنتی اکسیدانی از امعاء و احشاء ماهی تن زردباله (Thunnus albacares) با آنزیم پروتامکس. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(3):99-108. Available from: https://sid.ir/paper/121341/fa
IEEE:
کپیسمانه پزشک، سیدمهدی اجاق، مسعود رضایی، و بهاره شعبان پور، “بهینه سازی پروتئین هیدرولیز شده با فعالیت آنتی اکسیدانی از امعاء و احشاء ماهی تن زردباله (Thunnus albacares) با آنزیم پروتامکس،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 3، pp. 99–108، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121341/fa