APA:
کپیروحی، میلاد، محمدی، رضا، سرلک، زهرا، تسلیمی، اقدس، ذبیح زاده، مریم، و مرتضویان، سیدامیرمحمد. (1394). بررسی ویژگی های بیوشیمیایی, میکروبیولوژی و حسی شیرکاکائوی سین بیوتیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 10(2)، 47-58. SID. https://sid.ir/paper/121360/fa
Vancouver:
کپیروحی میلاد، محمدی رضا، سرلک زهرا، تسلیمی اقدس، ذبیح زاده مریم، مرتضویان سیدامیرمحمد. بررسی ویژگی های بیوشیمیایی, میکروبیولوژی و حسی شیرکاکائوی سین بیوتیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛10(2):47-58. Available from: https://sid.ir/paper/121360/fa
IEEE:
کپیمیلاد روحی، رضا محمدی، زهرا سرلک، اقدس تسلیمی، مریم ذبیح زاده، و سیدامیرمحمد مرتضویان، “بررسی ویژگی های بیوشیمیایی, میکروبیولوژی و حسی شیرکاکائوی سین بیوتیک،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 2، pp. 47–58، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121360/fa