APA:
کپیحسین آبادی، وحید، بدیعی، فوژان، قراچورلو، مریم، و حشمتی، علی. (1390). تاثیر آنزیم بری و پوشش های هیدورکلوئیدی متیل سلولز و کتیرا بر میزان جذب روغن و خواص کیفی سیب زمینی سرخ شده. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 6(4 (پی در پی 23))، 71-81. SID. https://sid.ir/paper/121394/fa
Vancouver:
کپیحسین آبادی وحید، بدیعی فوژان، قراچورلو مریم، حشمتی علی. تاثیر آنزیم بری و پوشش های هیدورکلوئیدی متیل سلولز و کتیرا بر میزان جذب روغن و خواص کیفی سیب زمینی سرخ شده. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛6(4 (پی در پی 23)):71-81. Available from: https://sid.ir/paper/121394/fa
IEEE:
کپیوحید حسین آبادی، فوژان بدیعی، مریم قراچورلو، و علی حشمتی، “تاثیر آنزیم بری و پوشش های هیدورکلوئیدی متیل سلولز و کتیرا بر میزان جذب روغن و خواص کیفی سیب زمینی سرخ شده،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 4 (پی در پی 23)، pp. 71–81، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121394/fa