APA:
کپیمعین فرد، مرضیه، پورآذرنگ، هاشم، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1390). اثرات میزان ماده جامد بدون چربی شیر بر برخی ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و حسی ماست منجمد. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 6(4 (پی در پی 23))، 33-40. SID. https://sid.ir/paper/121398/fa
Vancouver:
کپیمعین فرد مرضیه، پورآذرنگ هاشم، مظاهری تهرانی مصطفی. اثرات میزان ماده جامد بدون چربی شیر بر برخی ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و حسی ماست منجمد. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛6(4 (پی در پی 23)):33-40. Available from: https://sid.ir/paper/121398/fa
IEEE:
کپیمرضیه معین فرد، هاشم پورآذرنگ، و مصطفی مظاهری تهرانی، “اثرات میزان ماده جامد بدون چربی شیر بر برخی ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و حسی ماست منجمد،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 4 (پی در پی 23)، pp. 33–40، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121398/fa