APA:
کپیلشگری، حنان، خسروشاهی اصل، اصغر، گلکاری، حجت اله، اشرفی یورقانلو، رقیه، و ظهری، مریم. (1387). بررسی امکان تولید پنیر سفید ایرانی کم چربی و بهینه سازی ویژگی های آن با استفاده از صمغ عربی و گوار. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 3(3 (پی در پی 10))، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/121402/fa
Vancouver:
کپیلشگری حنان، خسروشاهی اصل اصغر، گلکاری حجت اله، اشرفی یورقانلو رقیه، ظهری مریم. بررسی امکان تولید پنیر سفید ایرانی کم چربی و بهینه سازی ویژگی های آن با استفاده از صمغ عربی و گوار. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛3(3 (پی در پی 10)):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/121402/fa
IEEE:
کپیحنان لشگری، اصغر خسروشاهی اصل، حجت اله گلکاری، رقیه اشرفی یورقانلو، و مریم ظهری، “بررسی امکان تولید پنیر سفید ایرانی کم چربی و بهینه سازی ویژگی های آن با استفاده از صمغ عربی و گوار،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 3 (پی در پی 10)، pp. 1–10، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121402/fa