مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

972
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

338
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان لواش توسط روش پراش اشعه ایکس (XRD)

صفحات

 صفحه شروع 7 | صفحه پایان 12

چکیده

 سابقه و هدف: در این تحقیق, میزان ژلاتینه شدن نشاسته نان لواش نسبت به وزن, پخت و زمان های نگهداری مورد بررسی قرار گرفت.مواد و روشها: به منظور تعیین میزان ژلاتینه شدن نشاسته از تکنیک (X-ray diffraction) XRD استفاده شد.نتایج: شدت و ارتفاع پیک های تهیه شده از نانها با وزن های مختلف 200, 100) و 300 گرم) توسط این تکنیک از نوع الگوی V بوده که بیانگر ژلاتینه شدن نشاسته می باشد. نتایج دیفراکتوگرام های روزهای سوم و پنجم, ظهور تدریجی اشکال بلوری را نشان داد که این پدیده در مورد نان لواش, روند سریعی دارد و به نظر می رسد که به وجود رطوبت کم در آن مربوط باشد.محاسبات آماری هم نشان دهنده این موضوع بودند که وزن نمونه ها در روند ژلاتینه شدن, تاثیری نداشته و پخت اثر یکسانی بر روی کلیه نمونه ها داشته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عرفانیان، آرزو، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، و عزیزی، محمدحسین. (1385). بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان لواش توسط روش پراش اشعه ایکس (XRD). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1(2)، 7-12. SID. https://sid.ir/paper/121419/fa

    Vancouver: کپی

    عرفانیان آرزو، سیدین اردبیلی سیدمهدی، عزیزی محمدحسین. بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان لواش توسط روش پراش اشعه ایکس (XRD). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛1(2):7-12. Available from: https://sid.ir/paper/121419/fa

    IEEE: کپی

    آرزو عرفانیان، سیدمهدی سیدین اردبیلی، و محمدحسین عزیزی، “بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان لواش توسط روش پراش اشعه ایکس (XRD)،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 2، pp. 7–12، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121419/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button