APA:
کپیعرفانیان، آرزو، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، و عزیزی، محمدحسین. (1385). بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان لواش توسط روش پراش اشعه ایکس (XRD). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1(2)، 7-12. SID. https://sid.ir/paper/121419/fa
Vancouver:
کپیعرفانیان آرزو، سیدین اردبیلی سیدمهدی، عزیزی محمدحسین. بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان لواش توسط روش پراش اشعه ایکس (XRD). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛1(2):7-12. Available from: https://sid.ir/paper/121419/fa
IEEE:
کپیآرزو عرفانیان، سیدمهدی سیدین اردبیلی، و محمدحسین عزیزی، “بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان لواش توسط روش پراش اشعه ایکس (XRD)،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 2، pp. 7–12، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121419/fa