APA:
کپیسردابی، فاطمه، مهتدی نیا، جواد، شواخی، فروغ، و جعفری، علی اشرف. (1392). بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو زئولیت های حاوی پرمنگنات پتاسیم و تیمار توام آنها در افزایش ماندگاری و کیفیت سیب قرمز و زرد لبنانی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 135-144. SID. https://sid.ir/paper/121435/fa
Vancouver:
کپیسردابی فاطمه، مهتدی نیا جواد، شواخی فروغ، جعفری علی اشرف. بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو زئولیت های حاوی پرمنگنات پتاسیم و تیمار توام آنها در افزایش ماندگاری و کیفیت سیب قرمز و زرد لبنانی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(2):135-144. Available from: https://sid.ir/paper/121435/fa
IEEE:
کپیفاطمه سردابی، جواد مهتدی نیا، فروغ شواخی، و علی اشرف جعفری، “بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو زئولیت های حاوی پرمنگنات پتاسیم و تیمار توام آنها در افزایش ماندگاری و کیفیت سیب قرمز و زرد لبنانی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 135–144، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121435/fa