APA:
کپیفرخنده، الهام، و حسینی، سیدابراهیم. (1396). تاثیر نایسین ریزپوشانی شده و پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان جایگزین نیتریت بر برخی ویژگی های شیمیایی, میکروبی و حسی سوسیس. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(1)، 79-88. SID. https://sid.ir/paper/121448/fa
Vancouver:
کپیفرخنده الهام، حسینی سیدابراهیم. تاثیر نایسین ریزپوشانی شده و پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان جایگزین نیتریت بر برخی ویژگی های شیمیایی, میکروبی و حسی سوسیس. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(1):79-88. Available from: https://sid.ir/paper/121448/fa
IEEE:
کپیالهام فرخنده، و سیدابراهیم حسینی، “تاثیر نایسین ریزپوشانی شده و پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان جایگزین نیتریت بر برخی ویژگی های شیمیایی, میکروبی و حسی سوسیس،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 1، pp. 79–88، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121448/fa