APA:
کپیمحمدی، رضا، تقی زاده، معصومه، عسکری، فاطمه، مرادی، شیرین، محمدی فر، محمدامین، فردوسی، روح اله، و مرتضویان، امیرمحمد. (1396). بهینه سازی استخراج و تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی کلاژن حاصل از غشای داخلی پوسته تخم مرغ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(1)، 47-58. SID. https://sid.ir/paper/121453/fa
Vancouver:
کپیمحمدی رضا، تقی زاده معصومه، عسکری فاطمه، مرادی شیرین، محمدی فر محمدامین، فردوسی روح اله، مرتضویان امیرمحمد. بهینه سازی استخراج و تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی کلاژن حاصل از غشای داخلی پوسته تخم مرغ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(1):47-58. Available from: https://sid.ir/paper/121453/fa
IEEE:
کپیرضا محمدی، معصومه تقی زاده، فاطمه عسکری، شیرین مرادی، محمدامین محمدی فر، روح اله فردوسی، و امیرمحمد مرتضویان، “بهینه سازی استخراج و تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی کلاژن حاصل از غشای داخلی پوسته تخم مرغ،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 1، pp. 47–58، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121453/fa