APA:
کپیمحمدپور، ایران، و تاج الدین، بهجت. (1396). تاثیر میزان غلظت گاز دی اکسید کربن بر خواص کیفی و ماندگاری خرمای رقم برحی بسته بندی شده با اتمسفر اصلاح شده. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(1)، 89-97. SID. https://sid.ir/paper/121456/fa
Vancouver:
کپیمحمدپور ایران، تاج الدین بهجت. تاثیر میزان غلظت گاز دی اکسید کربن بر خواص کیفی و ماندگاری خرمای رقم برحی بسته بندی شده با اتمسفر اصلاح شده. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(1):89-97. Available from: https://sid.ir/paper/121456/fa
IEEE:
کپیایران محمدپور، و بهجت تاج الدین، “تاثیر میزان غلظت گاز دی اکسید کربن بر خواص کیفی و ماندگاری خرمای رقم برحی بسته بندی شده با اتمسفر اصلاح شده،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 1، pp. 89–97، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121456/fa