APA:
کپیروحی، پروین، نیکوپور، هوشنگ، واشقانی فراهانی، ابراهیم، و خسروی دارانی، کیانوش. (1386). متغیرهای موثر بر فرایند تولید اسید لینولئیک مزدوج در ماست پروبیوتیک با استفاده از طراحی تاگوچی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 2(4)، 49-57. SID. https://sid.ir/paper/121467/fa
Vancouver:
کپیروحی پروین، نیکوپور هوشنگ، واشقانی فراهانی ابراهیم، خسروی دارانی کیانوش. متغیرهای موثر بر فرایند تولید اسید لینولئیک مزدوج در ماست پروبیوتیک با استفاده از طراحی تاگوچی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛2(4):49-57. Available from: https://sid.ir/paper/121467/fa
IEEE:
کپیپروین روحی، هوشنگ نیکوپور، ابراهیم واشقانی فراهانی، و کیانوش خسروی دارانی، “متغیرهای موثر بر فرایند تولید اسید لینولئیک مزدوج در ماست پروبیوتیک با استفاده از طراحی تاگوچی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 4، pp. 49–57، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121467/fa