APA:
کپیحجازی، احسان، امانی، رضا، شرف الدین زاده، ناصر، و چراغیان، بهمن. (1386). مقایسه دریافت مواد غذایی عمده حاوی ویتامین D و سطح سرمی 25 هیدروکسی D3
در بیماران مبتلا به MS با افراد سالم. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 2(4)، 59-66. SID. https://sid.ir/paper/121469/fa
Vancouver:
کپیحجازی احسان، امانی رضا، شرف الدین زاده ناصر، چراغیان بهمن. مقایسه دریافت مواد غذایی عمده حاوی ویتامین D و سطح سرمی 25 هیدروکسی D3
در بیماران مبتلا به MS با افراد سالم. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛2(4):59-66. Available from: https://sid.ir/paper/121469/fa
IEEE:
کپیاحسان حجازی، رضا امانی، ناصر شرف الدین زاده، و بهمن چراغیان، “مقایسه دریافت مواد غذایی عمده حاوی ویتامین D و سطح سرمی 25 هیدروکسی D3
در بیماران مبتلا به MS با افراد سالم،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 4، pp. 59–66، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121469/fa