APA:
کپیسرابندی، خشایار، و پیغمبردوست، سیدهادی. (1394). تاثیر برخی پارامترهای تولید و زمان نگهداری بر ویژگی های جریان پذیری پودر عصاره مالت خشک شده به روش پاششی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 10(1)، 51-60. SID. https://sid.ir/paper/121478/fa
Vancouver:
کپیسرابندی خشایار، پیغمبردوست سیدهادی. تاثیر برخی پارامترهای تولید و زمان نگهداری بر ویژگی های جریان پذیری پودر عصاره مالت خشک شده به روش پاششی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛10(1):51-60. Available from: https://sid.ir/paper/121478/fa
IEEE:
کپیخشایار سرابندی، و سیدهادی پیغمبردوست، “تاثیر برخی پارامترهای تولید و زمان نگهداری بر ویژگی های جریان پذیری پودر عصاره مالت خشک شده به روش پاششی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 1، pp. 51–60، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121478/fa