APA:
کپیغفوری، فاطمه، و حسینی قابوس، سیدحسین. (1397). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه غنی شده با پودر کدوحلوایی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 13(1 )، 95-104. SID. https://sid.ir/paper/121491/fa
Vancouver:
کپیغفوری فاطمه، حسینی قابوس سیدحسین. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه غنی شده با پودر کدوحلوایی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1397؛13(1 ):95-104. Available from: https://sid.ir/paper/121491/fa
IEEE:
کپیفاطمه غفوری، و سیدحسین حسینی قابوس، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه غنی شده با پودر کدوحلوایی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 ، pp. 95–104، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121491/fa