APA:
کپیعبدالملکی، فرزانه، مظاهری اسدی، مهناز، و جهادی، مهشید. (1388). تولید نوشیدنی تخمیری بر پایه آب پنیر با استفاده از انواعی از میکروفلور کفیر و بررسی ویژگی های شیمیایی و ارگانولپتیک آن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 4(4 (پی در پی 15))، 21-32. SID. https://sid.ir/paper/121504/fa
Vancouver:
کپیعبدالملکی فرزانه، مظاهری اسدی مهناز، جهادی مهشید. تولید نوشیدنی تخمیری بر پایه آب پنیر با استفاده از انواعی از میکروفلور کفیر و بررسی ویژگی های شیمیایی و ارگانولپتیک آن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛4(4 (پی در پی 15)):21-32. Available from: https://sid.ir/paper/121504/fa
IEEE:
کپیفرزانه عبدالملکی، مهناز مظاهری اسدی، و مهشید جهادی، “تولید نوشیدنی تخمیری بر پایه آب پنیر با استفاده از انواعی از میکروفلور کفیر و بررسی ویژگی های شیمیایی و ارگانولپتیک آن،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 4 (پی در پی 15)، pp. 21–32، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121504/fa