APA:
کپیشبرندی، شهین، یوسف وند، نامدار، و زارعی، فاطمه. (1395). اثر روغن زیتون بکر خوراکی بر احساس درد و بروز بی دردی ناشی از مورفین با استفاده از تست فرمالین در موش کوچک نر. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 11(1)، 43-50. SID. https://sid.ir/paper/121557/fa
Vancouver:
کپیشبرندی شهین، یوسف وند نامدار، زارعی فاطمه. اثر روغن زیتون بکر خوراکی بر احساس درد و بروز بی دردی ناشی از مورفین با استفاده از تست فرمالین در موش کوچک نر. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛11(1):43-50. Available from: https://sid.ir/paper/121557/fa
IEEE:
کپیشهین شبرندی، نامدار یوسف وند، و فاطمه زارعی، “اثر روغن زیتون بکر خوراکی بر احساس درد و بروز بی دردی ناشی از مورفین با استفاده از تست فرمالین در موش کوچک نر،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 43–50، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121557/fa