APA:
کپیراعی، پریسا، پیغمبردوست، سیدهادی، آزادمرددمیرچی، صدیف، و اولادغفاری، عارف. (1395). تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر خواص کیفی کیک اسفنجی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 11(1)، 87-94. SID. https://sid.ir/paper/121559/fa
Vancouver:
کپیراعی پریسا، پیغمبردوست سیدهادی، آزادمرددمیرچی صدیف، اولادغفاری عارف. تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر خواص کیفی کیک اسفنجی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛11(1):87-94. Available from: https://sid.ir/paper/121559/fa
IEEE:
کپیپریسا راعی، سیدهادی پیغمبردوست، صدیف آزادمرددمیرچی، و عارف اولادغفاری، “تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر خواص کیفی کیک اسفنجی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 87–94، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121559/fa