APA:
کپیکریمی، نرجس، محمدی فر، محمدامین، و فرضی، مینا. (1391). کاربرد هیدروکلوئیدها در پایدارسازی سیستم های امولسیونی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(ضمیمه شماره 4 (پی در پی 27))، 45-52. SID. https://sid.ir/paper/121575/fa
Vancouver:
کپیکریمی نرجس، محمدی فر محمدامین، فرضی مینا. کاربرد هیدروکلوئیدها در پایدارسازی سیستم های امولسیونی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(ضمیمه شماره 4 (پی در پی 27)):45-52. Available from: https://sid.ir/paper/121575/fa
IEEE:
کپینرجس کریمی، محمدامین محمدی فر، و مینا فرضی، “کاربرد هیدروکلوئیدها در پایدارسازی سیستم های امولسیونی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. ضمیمه شماره 4 (پی در پی 27)، pp. 45–52، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121575/fa