مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

586
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

558
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

آزمون تجمیع کالاهای خوراکی پروتئینی در مناطق شهری ایران: مقایسه آزمون های مختلف کالای مرکب تعمیم یافته

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 55

چکیده

 اگر چه قیمت همه کالاهای مصرفی در فرایند تصمیم گیری مصرف کنندگان موثر و نقش دارند اما شمار انبوه کالاها و قیمتها دشواری های بسیاری را در تجزیه و تحلیل گزینش مصرف کنندگان به وجود می آورد. لذا برای بررسی رفتار مصرف کنندگان از داده های تجمیع شده بسیار استفاده می شود. در همین زمینه نظریه های مختلف از جمله نظریه کالای مرکب تعمیم یافته لوبل, و روش های آماری بن فرونی, سیمز, هولم و هاچبرگ برای تایید تجمیع سازگار کالاها معرفی شده است. این پژوهش به دنبال آن است که امکان تجمیع سازگار انواع گوشت و فراورده های آن, انواع لبنیات و تخم مرغ ماشینی و قرار دادن آنها در یک گروه با عنوان گروه پروتئین های حیوانی و تجمیع سازگار انواع حبوبات و قرار دادن آن در یک گروه با عنوان گروه پروتئین های گیاهی را که در سال های 91-1369 مصرف شده اند با استفاده از تئوری کالای مرکب تعمیم یافته به روش لوبل و روش های پیشنهادی دیگر آزمون و با هم مقایسه کند. نتایج آزمون ها نشان می دهد که بر پایه روش لوبل تجمیع سازگار همه کالاهای خوراکی یاد شده به استثنای دوغ, کشک و تخم مرغ ماشینی در گروه پروتئین حیوانی امکان پذیر است. همچنین لپه, لوبیا و انواع عدس را می توان در یک گروه به نام پروتئین گیاهی قرار داد. این در حالی است که بنا بر روش های بن فرونی, سیمز, هولم و هاچبرگ همگی کالاهای مورد بررسی را می توان در دو گروه پروتئین حیوانی و گیاهی قرار داد. بنابراین, روش های اخیر اجازه می دهد تا دامنه گسترده تری از کالاها در یک گروه کالایی قرار گیرند. از این نتیجه استنباط می شود, در نظر نگرفتن روش مناسب برای آزمون تجمیع سازگار, می تواند به بروز خطا در بررسی رفتار مصرفی مصرف کنندگان منجر شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شکوهی، مریم، سلامی، حبیب اله، حسینی، سیدصفدر، و چیذری، امیرحسین. (1395). آزمون تجمیع کالاهای خوراکی پروتئینی در مناطق شهری ایران: مقایسه آزمون های مختلف کالای مرکب تعمیم یافته. اقتصاد کشاورزی (اقتصاد و کشاورزی)، 10(1 )، 37-55. SID. https://sid.ir/paper/124360/fa

    Vancouver: کپی

    شکوهی مریم، سلامی حبیب اله، حسینی سیدصفدر، چیذری امیرحسین. آزمون تجمیع کالاهای خوراکی پروتئینی در مناطق شهری ایران: مقایسه آزمون های مختلف کالای مرکب تعمیم یافته. اقتصاد کشاورزی (اقتصاد و کشاورزی)[Internet]. 1395؛10(1 ):37-55. Available from: https://sid.ir/paper/124360/fa

    IEEE: کپی

    مریم شکوهی، حبیب اله سلامی، سیدصفدر حسینی، و امیرحسین چیذری، “آزمون تجمیع کالاهای خوراکی پروتئینی در مناطق شهری ایران: مقایسه آزمون های مختلف کالای مرکب تعمیم یافته،” اقتصاد کشاورزی (اقتصاد و کشاورزی)، vol. 10، no. 1 ، pp. 37–55، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/124360/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button