مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,662
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

793
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تغذیه بر BMI دانش آموزان مقاطع راهنمایی و دبیرستان

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 6

چکیده

 زمینه و هدف: شاخص توده بدن از مهم ترین شاخص های بین المللی ارزیابی سلامت جسمی و آگاهی در مورد تغذیه مطلوب در طی دوران نوجوانی محسوب می شود. هدف پژوهش تاثیر تغذیه بر شاخص توده بدن دانش آموزان مقاطع راهنمایی و دبیرستان شهرستان قایم شهر سال تحصیلی 90-1389 بوده است.روش بررسی: این مطالعه از نوع مطالعات کاربردی بوده که به روش توصیفی – در مقطعی از سال 1390 به صورت نمونه گیری خوشه ای (ناحیه ای) با حجم نمونه 305 نفر طبق جدول کرجسی ومورگان از بین دانش آموزان مقاطع راهنمایی و دبیرستان شهرستان قائمشهر انجام شده است. ابزار گرداوری اطلاعات پرسشنامه بوده است. داده ها پس از گرد آوری توسط نرم افزار SPSS و آزمون های مرتبط مورد تحلیل قرار گرفت.یافته ها: 52.5% از نمونه ها پسر و 47.5% دختر, 57% از افراد مورد پژوهش دچار کمبود وزن بودند, بیش از 13.8% نیز چاق و خیلی چاق, تنها 29.2 درصد از نمونه وزنی نرمال داشتند. بین شاخص توده بدن بالا و مصرف غذاهای سرخ کردنی, سرعت غذا خوردن, تماشای تلویزیون و مطالعه حین غذا خوردن, رژیم سخت و کم کالری, مصرف روغن, تعداد افراد چاق در خانواده, تحصیلات خانواده اختلاف معناداری وجود داشت و بین شاخص توده بدن و مصرف ساندویج و چیپس و پفک, مصرف شیر, آب, میوه, سالاد و سبزی, مصرف انرژی, پروتئین و کربوهیدرات, لقمه های خانگی, انواع رژیم, بعد خانوار و شغل والدین ارتباطی وجود نداشته است.بحث و نتیجه گیری: نتایج پژوهش تاثیر مثبت سطح تحصیلات والدین و آگاهی خانواده ها را بر تغذیه وشاخص توده بدن را نشان می دهد. لذا توجه به افزایش آگاهی خانواده بر تغذیه دانش آموزان ضروری است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جهانی، محمدعلی، منتظرالفرج، راضیه، امیری، محمد، علی نژاد، آزیتا، نیکخواه، صدیقه، و عباسی وند، نسیبه. (1391). تاثیر تغذیه بر BMI دانش آموزان مقاطع راهنمایی و دبیرستان. نسیم تندرستی (سلامت خانواده)، 1(2)، 1-6. SID. https://sid.ir/paper/128429/fa

    Vancouver: کپی

    جهانی محمدعلی، منتظرالفرج راضیه، امیری محمد، علی نژاد آزیتا، نیکخواه صدیقه، عباسی وند نسیبه. تاثیر تغذیه بر BMI دانش آموزان مقاطع راهنمایی و دبیرستان. نسیم تندرستی (سلامت خانواده)[Internet]. 1391؛1(2):1-6. Available from: https://sid.ir/paper/128429/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی جهانی، راضیه منتظرالفرج، محمد امیری، آزیتا علی نژاد، صدیقه نیکخواه، و نسیبه عباسی وند، “تاثیر تغذیه بر BMI دانش آموزان مقاطع راهنمایی و دبیرستان،” نسیم تندرستی (سلامت خانواده)، vol. 1، no. 2، pp. 1–6، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/128429/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button