مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,266
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

245
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی و تعیین مقدار اوکراتوکسین A در آرد گندم کارخانه های آرد شهر اهواز با استفاده از HPLC

صفحات

 صفحه شروع 217 | صفحه پایان 227

کلیدواژه

چکیده

 زمینه و هدف: اکراتوکسین A سمی ترین نوع از اکراتوکسین هابا اثر سمیت کلیوی و سرطان زایی می باشد. این مطالعه به منظور شناسایی و تعیین مقدار اکراتوکسین A در آرد گندم کارخانه های آرد شهر اهواز به روش HPLC, انجام شد.روش بررسی: به منظور شناسایی و تعیین اکراتوکسن A در آردهای تولیدی 4 کارخانه آرد شهر اهواز, هشت بار و هر بار یک نمونه مرکب مشتمل بر 20 نمونه از آرد هر یک از کارخانه ها حمع آوری می شد. مقدار مناسبی از هر نمونه ها با محلول متانول و بافر مخلوط و از کاغذ صافی عبور و مقداری از محلول زیر صافی پس از رقیق سازی, از ستونهای مونوافینیتی مخصوص اکراتوکسین عبور داده شد. آنگاه ستون را با آب مقطر شسته و سرانجام اکراتوکسین باند شده به ماده جاذب ستون با متانول جداسازی شد. محلول متانولی توسط ازت تبخیر و باقیمانده در فاز متحرک حل و با تزریق هریک از آنها به دستگاه HPLC مجهز به ستون 18C (ابعاد 150´4.6 mm, اندازه ذره ای 5mm), دتکتور فلورسانس (طول موج بر انگیختگی 333nm, نشر 460nm), استفاده آب: استونیتریل و استیک اسید گلاسیال (1: 49.5: 49.5) به عنوان فاز متحرک با سرعت جریان 1.5 ml/min آنالیز شدند.یافته ها: 93.75 درصد نمونه ها (30 نمونه از 32 نمونه آرد مورد بررسی) به اکراتوکسین A در محدوده غلظت 0.004-0.809 ng/g و میانگین 0.09 ng/g آلودگی داشتند.نتیجه گیری: سطح اکراتوکسن A در همه نمونه ها کمتر از حد مجاز تعیین شده توسط موسسه استاندارد ملی و تحقیقات صنعتی ایران (5 ppb) و WHO بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهفر، عبدالعظیم، نظری، زهرا، و حیدری، رضا. (1392). شناسایی و تعیین مقدار اوکراتوکسین A در آرد گندم کارخانه های آرد شهر اهواز با استفاده از HPLC. مجله علمی پزشکی جندی شاپور، 12(2 (مسلسل 83))، 217-227. SID. https://sid.ir/paper/12909/fa

    Vancouver: کپی

    بهفر عبدالعظیم، نظری زهرا، حیدری رضا. شناسایی و تعیین مقدار اوکراتوکسین A در آرد گندم کارخانه های آرد شهر اهواز با استفاده از HPLC. مجله علمی پزشکی جندی شاپور[Internet]. 1392؛12(2 (مسلسل 83)):217-227. Available from: https://sid.ir/paper/12909/fa

    IEEE: کپی

    عبدالعظیم بهفر، زهرا نظری، و رضا حیدری، “شناسایی و تعیین مقدار اوکراتوکسین A در آرد گندم کارخانه های آرد شهر اهواز با استفاده از HPLC،” مجله علمی پزشکی جندی شاپور، vol. 12، no. 2 (مسلسل 83)، pp. 217–227، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/12909/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button