APA:
کپیفیروزه، مینا، و شاهانی پور، کهین. (1394). اثر عصاره متانولی میوه گیاه قره قاط بر میزان گلوکز, شاخص های اکسیداتیو, کلسترول و HDL در رت های نر دیابتی. مجله دانشگاه علوم پزشکی پارس (دانشگاه علوم پزشکی جهرم)، 13(4)، 23-32. SID. https://sid.ir/paper/130891/fa
Vancouver:
کپیفیروزه مینا، شاهانی پور کهین. اثر عصاره متانولی میوه گیاه قره قاط بر میزان گلوکز, شاخص های اکسیداتیو, کلسترول و HDL در رت های نر دیابتی. مجله دانشگاه علوم پزشکی پارس (دانشگاه علوم پزشکی جهرم)[Internet]. 1394؛13(4):23-32. Available from: https://sid.ir/paper/130891/fa
IEEE:
کپیمینا فیروزه، و کهین شاهانی پور، “اثر عصاره متانولی میوه گیاه قره قاط بر میزان گلوکز, شاخص های اکسیداتیو, کلسترول و HDL در رت های نر دیابتی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی پارس (دانشگاه علوم پزشکی جهرم)، vol. 13، no. 4، pp. 23–32، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/130891/fa