APA:
کپیکارگرجهرمی، زهرا، کریمی جشنی، حجت اله، کارگرجهرمی، حسین، و خبازخرامه، زهرا. (1394). تاثیر عصاره آبی ریشه مارچوبه خوراکی بومی ایران بر غلظت سرمی هورمون های لوتئینی و پروژسترون در موش های صحرایی ماده بالغ. مجله دانشگاه علوم پزشکی پارس (دانشگاه علوم پزشکی جهرم)، 13(2)، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/130951/fa
Vancouver:
کپیکارگرجهرمی زهرا، کریمی جشنی حجت اله، کارگرجهرمی حسین، خبازخرامه زهرا. تاثیر عصاره آبی ریشه مارچوبه خوراکی بومی ایران بر غلظت سرمی هورمون های لوتئینی و پروژسترون در موش های صحرایی ماده بالغ. مجله دانشگاه علوم پزشکی پارس (دانشگاه علوم پزشکی جهرم)[Internet]. 1394؛13(2):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/130951/fa
IEEE:
کپیزهرا کارگرجهرمی، حجت اله کریمی جشنی، حسین کارگرجهرمی، و زهرا خبازخرامه، “تاثیر عصاره آبی ریشه مارچوبه خوراکی بومی ایران بر غلظت سرمی هورمون های لوتئینی و پروژسترون در موش های صحرایی ماده بالغ،” مجله دانشگاه علوم پزشکی پارس (دانشگاه علوم پزشکی جهرم)، vol. 13، no. 2، pp. 1–7، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/130951/fa