APA:
کپیعاصمی، ذات اله، تقی زاده، محسن، و احمری طهران، هدی. (1387). مقایسه ارزش پروتئینی یک نمونه غذای صنعتی کودک (سرلاک) با غذای خانگی (بر پایه مخلوط ماکارونی همراه سویا) و استاندارد کازئین در موش های صحرایی نر. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، 2(3)، 17-23. SID. https://sid.ir/paper/132438/fa
Vancouver:
کپیعاصمی ذات اله، تقی زاده محسن، احمری طهران هدی. مقایسه ارزش پروتئینی یک نمونه غذای صنعتی کودک (سرلاک) با غذای خانگی (بر پایه مخلوط ماکارونی همراه سویا) و استاندارد کازئین در موش های صحرایی نر. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم[Internet]. 1387؛2(3):17-23. Available from: https://sid.ir/paper/132438/fa
IEEE:
کپیذات اله عاصمی، محسن تقی زاده، و هدی احمری طهران، “مقایسه ارزش پروتئینی یک نمونه غذای صنعتی کودک (سرلاک) با غذای خانگی (بر پایه مخلوط ماکارونی همراه سویا) و استاندارد کازئین در موش های صحرایی نر،” مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، vol. 2، no. 3، pp. 17–23، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/132438/fa