مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,660
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

776
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کیفیت فیزیکی، شیمیایی و میکروبی آب تصفیه شده دستگاههای آب شیرین کن بخش خصوصی در شهر قم در سال 1381

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 54

چکیده

 زمینه و هدف: آب مایه حیات و تن درستی است. سلامت آدمی در گرو سلامت آب و غذایی قرار دارد که مصرف می کند, استفاده از سیستم های غشایی به روش اسمز معکوس از روش های آب شیرین به شمار می آید که در شهر قم به منظور شیرین کردن آب آشامیدنی استفاده می شود. این تحقیق به منظور بررسی کیفیت فیزیکی, شیمیایی و میکروبی آب تصفیه شده از دستگاه های آب شیرین کن بخش خصوصی در شهر قم انجام شده است.روش بررسی: این تحقیق مطالعه ای توصیفی - مقطعی است که برای بررسی کیفیت آب تصفیه شده از دستگاه های آب شیرین کن در شهر قم به مدت 4 ماه در سال 81 انجام شد. از آب ورودی و خروجی تمامی دستگاه های آب شیرین کن نمونه برداری گشت و نمونه ها, تحت روش های آزمایش استاندارد, آزمایش شدند. نتایج به دست آمده با شکل جدول, نمودار و هم چنین شاخص مرکزی میانگین و انحراف معیار داده ها با نرم افزار Excel تجزیه و تحلیل گشتند. میانگین داده ها با مقادیر استاندارد ملی و جهانی مقایسه گردید.یافته ها: نتایج نشان داد که غلظت کلر باقی مانده, سختی کل و فلوراید از حداقل مطلوب مورد نیاز برای آب شرب پایین تر است. مقدار PH تقریبا درآب تصفیه شده تمامی دستگاه ها, کمتر از حد مطلوب قرار دارد. نتایج نمونه برداری میکروبی نشان داد, 6% نمونه ها آلودگی میکروبی دارند.نتیجه گیری: نتایج این پژوهش نشان می دهد که مقدار فلوراید, کلر باقی مانده, سختی کلر و PH در آب حاصل از این دستگاه ها تا رسیدن به مقادیر استاندارد اضافه شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یاری، احمدرضا، صفدری، مرتضی، حدادیان، لیلا، و باباخانی، محمدحسین. (1386). بررسی کیفیت فیزیکی, شیمیایی و میکروبی آب تصفیه شده دستگاههای آب شیرین کن بخش خصوصی در شهر قم در سال 1381. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، 1(1)، 45-54. SID. https://sid.ir/paper/132459/fa

    Vancouver: کپی

    یاری احمدرضا، صفدری مرتضی، حدادیان لیلا، باباخانی محمدحسین. بررسی کیفیت فیزیکی, شیمیایی و میکروبی آب تصفیه شده دستگاههای آب شیرین کن بخش خصوصی در شهر قم در سال 1381. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم[Internet]. 1386؛1(1):45-54. Available from: https://sid.ir/paper/132459/fa

    IEEE: کپی

    احمدرضا یاری، مرتضی صفدری، لیلا حدادیان، و محمدحسین باباخانی، “بررسی کیفیت فیزیکی, شیمیایی و میکروبی آب تصفیه شده دستگاههای آب شیرین کن بخش خصوصی در شهر قم در سال 1381،” مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، vol. 1، no. 1، pp. 45–54، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/132459/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button