مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,869
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

950
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی و بررسی خواص پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک بومی بر اساس ویژیگی های فنوتیپی و ژنوتیپی

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 54

چکیده

 زمینه و اهداف: پروبیوتیک ها مکمل های غذایی میکروبی هستند,که با ایجاد تعادل میکروبی روده اثرات مفیدی بر روی میزبان می گذارند .در این مطالعه, هدف ما شناسایی و بررسی خواص پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک بومی بر اساس ویژیگی های فنوتیپی و ژنوتیپی است.مواد و روش ها: تعدادی از باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از محصولات لبنی براساس ویژگی های فنوتیپی شناسایی و سپس جهت ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی مورد بررسی قرار گرفتند. نمونه ها از نظر مقاومت به اسید و نمک صفرا, فعالیت ضد میکروبی, کاهش کلسترول مورد آزمایش قرار گرفته و آنهایی که به عنوان پروبیوتیک شناسایی شدند به وسیلهی پرایمر های عمومی 16SrRNA تعیین توالی و در سطح گونه شناسایی و ثبت گردیدند.یافته ها: از 20 نمونه باکتری های اسید لاکتیک جدا شده, 3 نمونه نسبت به شرایط اسیدی pH (2.5) و 5 نمونه به در صد های متفاوت نمک صفرا (0.3-1) مقاوم بودند. از بین این 5 نمونه, 3 نمونه به طور قابل توجهی توانایی کاهش کلسترول در عرض 2 ساعت انکوباسیون به میزانهای 59.37, 49.8 و 79.28 درصد را نشان دادند. در انتها 5 نمونه براساس 16SrRNA تعیین توالی و به عنوان Lactobacillus plantarum (22 SN, NPN 0022, 24 SN, 10 SN) و (30 SN) Lactobacllus rhamnosus شناسایی شدند.نتیجه گیری: باکتری های اسید لاکتیک جدا شده در این مطالعه دارای خواص پروبیوتیکی بوده و می توانند در آینده به عنوان پروبیوتیک در محصولات انسانی و دام و طیور مورد استفاده قرار گیرند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حاجی قاسمی، ملیحه، و مژگانی، ناهید. (1394). شناسایی و بررسی خواص پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک بومی بر اساس ویژیگی های فنوتیپی و ژنوتیپی. مجله میکروب شناسی پزشکی ایران، 9(4)، 47-54. SID. https://sid.ir/paper/132639/fa

    Vancouver: کپی

    حاجی قاسمی ملیحه، مژگانی ناهید. شناسایی و بررسی خواص پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک بومی بر اساس ویژیگی های فنوتیپی و ژنوتیپی. مجله میکروب شناسی پزشکی ایران[Internet]. 1394؛9(4):47-54. Available from: https://sid.ir/paper/132639/fa

    IEEE: کپی

    ملیحه حاجی قاسمی، و ناهید مژگانی، “شناسایی و بررسی خواص پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک بومی بر اساس ویژیگی های فنوتیپی و ژنوتیپی،” مجله میکروب شناسی پزشکی ایران، vol. 9، no. 4، pp. 47–54، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/132639/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا