مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

543
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

599
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تشکیل بیوفیلم سالمونلا تیفی موریوم در سطح استیل زنگ نزن در مدل گوشت قرمز و اثرات باکتریوفاژ بر بیوفیلم باکتری

صفحات

 صفحه شروع 179 | صفحه پایان 188

چکیده

 زمینه و هدف: استفاده از باکتریوفاژ در کنترل و حذف بیوفیلم عوامل باکتریایی روشی جدید است. هدف از این مطالعه, ارزیابی اثرات باکتریوفاژ بر بیوفیلم سالمونلا تیفی موریوم مقاوم به چند آنتی بیوتیک تشکیل شده در سطح استیل زنگ نزن در مدل براث گوشت گاو است. مواد و روش کار: بیوفیلم 1 و 7روزه ی باکتری در سه دمای انکوباسیون 4, 8 و 15 درجه ی سلسیوس روی استیل زنگ نزن در براث گوشت قرمز تشکیل و سپس اثر سه غلظت باکتریوفاژ (103, 105 و 107 پلاگ در هر میلی لیتر) در دو سطح تماس (10 و 15 دقیقه) بر بیوفیلمِ تشکیل شده, بررسی شد. یافته ها: نتایج این مطالعه نشان داد که سالمونلا توانایی تشکیل بیوفیلم در استیل زنگ نزن در براث گوشت را دارد و این توانایی تحت تأثیر دمای انکوباسیون است, به طوری که به ترتیب در دمای 15, 4 و 8 درجه ی سلسیوس بیشترین تشکیل بیوفیلم مشاهده شد. تجمع باکتری در بیوفیلم یک روزه, یک سیکل لگاریتمی کمتر از بیوفیلم 7روزه بود. باکتریوفاژ در سه غلظت به کاررفته, اثر معنی داری بر بیوفیلم 1 و 7روزه ی سالمونلا در مقایسه با گروه کنترل نشان نداد (0/05 > P). همچنین, افزایش زمان تماس از 10 به 15 دقیقه, اثر معنی داری در کاهش بیوفیلم باکتری از سوی باکتریوفاژ نشان نداد. نتیجه گیری: درمجموع نتایج این مطالعه نشان داد که باکتریوفاژ به کاررفته اثر مشخصی بر بیوفیلم ایزوله ی مقاوم به چند آنتی بیوتیک سالمونلای تشکیل شده در سطح استیل در مدل گوشت قرمز نداشت و بایستی از روش های ترکیبی و افزایش زمان تماس برای بهبود اثر ضدبیوفیلمی باکتریوفاژ استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    تاجیک، حسین، مرادی، مهران، علیپور، مصطفی، و قاسم مهدی، هادی. (1397). تشکیل بیوفیلم سالمونلا تیفی موریوم در سطح استیل زنگ نزن در مدل گوشت قرمز و اثرات باکتریوفاژ بر بیوفیلم باکتری. مجله میکروب شناسی پزشکی ایران، 12(3 )، 179-188. SID. https://sid.ir/paper/132717/fa

    Vancouver: کپی

    تاجیک حسین، مرادی مهران، علیپور مصطفی، قاسم مهدی هادی. تشکیل بیوفیلم سالمونلا تیفی موریوم در سطح استیل زنگ نزن در مدل گوشت قرمز و اثرات باکتریوفاژ بر بیوفیلم باکتری. مجله میکروب شناسی پزشکی ایران[Internet]. 1397؛12(3 ):179-188. Available from: https://sid.ir/paper/132717/fa

    IEEE: کپی

    حسین تاجیک، مهران مرادی، مصطفی علیپور، و هادی قاسم مهدی، “تشکیل بیوفیلم سالمونلا تیفی موریوم در سطح استیل زنگ نزن در مدل گوشت قرمز و اثرات باکتریوفاژ بر بیوفیلم باکتری،” مجله میکروب شناسی پزشکی ایران، vol. 12، no. 3 ، pp. 179–188، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/132717/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا