APA:
کپیشعاع، مجتبی، و میری، حمیدرضا. (1391). کاهش اثرات سوء تنش شوری بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیک گندم از طریق کاربرد اسید سالیسیلیک. تولید گیاهان زراعی (مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی)، 5(1)، 71-88. SID. https://sid.ir/paper/135156/fa
Vancouver:
کپیشعاع مجتبی، میری حمیدرضا. کاهش اثرات سوء تنش شوری بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیک گندم از طریق کاربرد اسید سالیسیلیک. تولید گیاهان زراعی (مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی)[Internet]. 1391؛5(1):71-88. Available from: https://sid.ir/paper/135156/fa
IEEE:
کپیمجتبی شعاع، و حمیدرضا میری، “کاهش اثرات سوء تنش شوری بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیک گندم از طریق کاربرد اسید سالیسیلیک،” تولید گیاهان زراعی (مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی)، vol. 5، no. 1، pp. 71–88، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/135156/fa