مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,990
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

716
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی و مقایسه ویژگی های شخصیتی کارآفرینانه دانشجویان دانشکده های مختلف دانشگاه سمنان

صفحات

 صفحه شروع 137 | صفحه پایان 158

چکیده

 ازآنجاکه دانشگاه ها به عنوان متولیان اصلی پرورش نیروهای متخصص جامعه, نقشی کلیدی و تعیین کننده در توسعه کارآفرینی و پرورش ویژگی های شخصیتی کارآفرینانه در دانشجویان دارند, در این پژوهش به ارزیابی و مقایسه ویژگی های شخصیتی کارآفرینانه دانشجویان در دانشکده های مختلف دانشگاه سمنان پرداخته شده است. نتایج تحقیق حاضر می تواند در طراحی دوره های آموزشی کارآفرینی در دانشگاههاستفاده شود. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آمار توصیفی نشان داد در مجموع بین ویژگی های شخصیتی کارآفرینانه دانشجویان دانشکده های مختلف تفاوت معنیداری وجود ندارد. البته بررسی داده های مربوط به هریک از ویژگی ها به صورت مجزا, تفاوتهایی را بین دانشجویان دانشکده های مختلف دانشگاه سمنان نشان می دهد. همچنین بررسی فرضیه های تحقیق با استفاده از آزمون  Uمن ـ ویتنی نشان داد بین ویژگی های شخصیتی کارآفرینانه دانشجویان دانشکده های علوم انسانی و هنر, فنی ـ مهندسی و هنر, دامپزشکی و هنر, و همچنین علوم پایه و هنر تفاوت معناداری وجود دارد. علاوه بر این, رتبهبندی نمره کارآفرینی دانشجویان دانشکده های مختلف با استفاده از آزمون تحلیل واریانس فریدمن نشان داد دانشجویان دانشکده های علوم پایه, علوم انسانی, فنی ـ مهندسی, روانشناسی, هنر و دامپزشکی به ترتیب در رتبه های اول تا ششم قرار می گیرند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    فیض، داوود، و صفایی، میلاد. (1388). ارزیابی و مقایسه ویژگی های شخصیتی کارآفرینانه دانشجویان دانشکده های مختلف دانشگاه سمنان. آموزش عالی ایران، 2(2 (پیاپی 6))، 137-158. SID. https://sid.ir/paper/135904/fa

    Vancouver: کپی

    فیض داوود، صفایی میلاد. ارزیابی و مقایسه ویژگی های شخصیتی کارآفرینانه دانشجویان دانشکده های مختلف دانشگاه سمنان. آموزش عالی ایران[Internet]. 1388؛2(2 (پیاپی 6)):137-158. Available from: https://sid.ir/paper/135904/fa

    IEEE: کپی

    داوود فیض، و میلاد صفایی، “ارزیابی و مقایسه ویژگی های شخصیتی کارآفرینانه دانشجویان دانشکده های مختلف دانشگاه سمنان،” آموزش عالی ایران، vol. 2، no. 2 (پیاپی 6)، pp. 137–158، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/135904/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button