APA:
کپیفخاری زواره، علیرضا، و باقی پور، سمیه. (1388). استخراج ماده رنگزای غذایی از چغندر قرمز و بررسی شرایط پایداری آن. علوم و فناوری رنگ، 3(4)، 243-250. SID. https://sid.ir/paper/137105/fa
Vancouver:
کپیفخاری زواره علیرضا، باقی پور سمیه. استخراج ماده رنگزای غذایی از چغندر قرمز و بررسی شرایط پایداری آن. علوم و فناوری رنگ[Internet]. 1388؛3(4):243-250. Available from: https://sid.ir/paper/137105/fa
IEEE:
کپیعلیرضا فخاری زواره، و سمیه باقی پور، “استخراج ماده رنگزای غذایی از چغندر قرمز و بررسی شرایط پایداری آن،” علوم و فناوری رنگ، vol. 3، no. 4، pp. 243–250، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/137105/fa