Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,727
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,150
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استخراج ماده رنگزای غذایی از چغندر قرمز و بررسی شرایط پایداری آن

صفحات

 صفحه شروع 243 | صفحه پایان 250

چکیده

 در این تحقیق, استخراج ماده رنگزای غذایی از چغندر قرمز و بررسی شرایط پایداری آن با استفاده از اسپکتروفوتومتر مریی- فرابنفش مورد مطالعه قرار گرفت. پس از عملیات آماده سازی نمونه های چغندر قرمز, انواع روش های استخراج عصاره (آبگیری و استخراج جامد - مایع) و پایداری عصاره تولیدی, تحت شرایط مختلف مانند pH, دما, نور و تاریکی مورد بررسی قرار گرفت. عصاره استخراج شده از روش آبگیری در دماهای پایین تر از pH=5.25oC در شرایط تاریکی از پایداری بیشتری برخوردار می باشد. نتایج به دست آمده نشان می دهد که رنگدانه موجود در چغندر قرمز ظرفیت بالایی برای استفاده در صنایع غذایی, مخصوصا مواد غذایی سرد را دارد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

فخاری زواره، علیرضا، و باقی پور، سمیه. (1388). استخراج ماده رنگزای غذایی از چغندر قرمز و بررسی شرایط پایداری آن. علوم و فناوری رنگ، 3(4)، 243-250. SID. https://sid.ir/paper/137105/fa

Vancouver: کپی

فخاری زواره علیرضا، باقی پور سمیه. استخراج ماده رنگزای غذایی از چغندر قرمز و بررسی شرایط پایداری آن. علوم و فناوری رنگ[Internet]. 1388؛3(4):243-250. Available from: https://sid.ir/paper/137105/fa

IEEE: کپی

علیرضا فخاری زواره، و سمیه باقی پور، “استخراج ماده رنگزای غذایی از چغندر قرمز و بررسی شرایط پایداری آن،” علوم و فناوری رنگ، vol. 3، no. 4، pp. 243–250، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/137105/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا