مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,768
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,225
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عادات غذایی مرتبط با پیشگیری از سرطان در شهروندان تهرانی: یک مطالعه مقطعی

صفحات

 صفحه شروع 24 | صفحه پایان 32

چکیده

 مقدمه: سرطان یکی از سه معضل سلامت جامعه و سومین علت مرگ و میر در ایران محسوب می شود. الگوهای غذایی افراد نقش مهمی در پیشگیری از بروز سرطان دارد. لذا پژوهش حاضر با هدف تعیین عادات غذایی مرتبط با پیشگیری از سرطان در شهروندان تهرانی آنجام گرفت. روش: این پژوهش یک مطالعه مقطعی است. حجم نمونه 2500 نفر شهروند تهرانی که به صورت نمونه گیری طبقه ای خوشه ای تصادفی انتخاب شده بودند تشکیل شد. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه ای مشتمل برد و بخش اطلاعات دموگرافیک و سوالات عادات غذایی, می باشد که اعتبار آن از طریق اعتبار محتوا و اعتماد آن به روش ضریب الفا کرونباخ تعیین گردید. اطلاعات در یک نوبت و حضوری جمع آوری شد. تجزیه و تحلیل داده ها با نرم افزارSPSS  و با استفاده ازآمارهای توصیفی (فراوانی و درصد) و استنباطی (مجذور کای) آنجام گرفت. یافته ها: نتایج حاکی از آن بود که بیش از یک سوم شهروندان تهرانی مورد مطالعه (38.2%) شاخص توده بدنی در حد افزایش وزن و به بالا داشته و عادات غذایی مرتبط با پیشگیری از سرطان بیشترین درصد آنان (61.3%) در سطح نسبتا مطلوب می باشد و رفتارهای تغذیه ای هیچ یک از آن ها در سطح مطلوب قرار ندارد. نتیجه گیری: نظر به این که عادات غذایی هیچ یک از شهروندان تهرانی تحت مطالعه در مورد پیشگیری از سرطان در سطح مطلوب نبود, لذا نظر مسوولین مرتبط با سلامت مردم نظیر: موسسات درگیر با امر سرطان, رسانه های خبری آموزش و پرورش,آموزش عالی, وزارت کار را به امر خطیر اطلاع رسانی و افزایش آگاهی مردم در زمینه عادات غذایی پیشگیری از سرطان جلب می نماید.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

پارسایکتا، زهره، ذوالفقاری، میترا، کاظم نژاد، انوشیروان، و منجمد، زهرا. (1389). بررسی عادات غذایی مرتبط با پیشگیری از سرطان در شهروندان تهرانی: یک مطالعه مقطعی. پژوهش پرستاری، 5(18)، 24-32. SID. https://sid.ir/paper/138184/fa

Vancouver: کپی

پارسایکتا زهره، ذوالفقاری میترا، کاظم نژاد انوشیروان، منجمد زهرا. بررسی عادات غذایی مرتبط با پیشگیری از سرطان در شهروندان تهرانی: یک مطالعه مقطعی. پژوهش پرستاری[Internet]. 1389؛5(18):24-32. Available from: https://sid.ir/paper/138184/fa

IEEE: کپی

زهره پارسایکتا، میترا ذوالفقاری، انوشیروان کاظم نژاد، و زهرا منجمد، “بررسی عادات غذایی مرتبط با پیشگیری از سرطان در شهروندان تهرانی: یک مطالعه مقطعی،” پژوهش پرستاری، vol. 5، no. 18، pp. 24–32، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/138184/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button