مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,248
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید اسید لاکتیک توسط سلولهای تثبیت شده با استفاده از روشهای مختلف به دام اندازی سلول Lactobacillus casei subsp. casei ATCC 39392

صفحات

 صفحه شروع 16 | صفحه پایان 21

چکیده

 در این بررسی, تولید اسید لاکتیک به روشهای مختلف تثبیت سلول از طریق بدام اندازی مقایسه گردیده است. سلولهای بدام انداخته شده در آلژینات باریم و ژل آگار بصورت دانه و در مکعب های اسفنجی ساخته شده از پلی یورتان بصورت تخمیر پسته تکرار شونده مورد استفاده قرار گرفتند.افزایش تولید اسید لاکتیک در طی تخمیر توسط سلولهای بدام انداخته شده در آلژینات باریم بهتر از روشهای دیگر توسط سلولها تحمل گردید. در سلول های آگار به ترتیب 0.625 و 0.425 گرم در لیتر ساعت بوده در حالیکه در تخمیر با سلولهای آزاد 0.375 گرم در لیتر ساعت بدست آمد. همچنین سلولهای تثبیت شده در آلژینات در طی کشت های تکرار شونده تا 40 روز پی درپی مقاومت نموده و نسبت به روشهای دیگر کارایی بهتری از خود نشان داد. در این تحقیق برای اولین بار تثبیت سلولهای Lactogacillus casei در اسفنج پلی یورتان با روش های دیگر مقایسه و شاخص های تولید اسید لاکتیک در تخمیر بصورت کشت تکرار شونده و در محیط های اقتصادی موجود در ایران نظیر آب پنیر و خیسانده ذرت غنی شده با گلوکز ارایه گردیده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میردامادی، سیدسعید، آتشگاهی، سیاوش، رجبی، افسانه، عزیزمحسنی، فرزانه، رعایایی، محمد، و حامدی، جواد. (1387). تولید اسید لاکتیک توسط سلولهای تثبیت شده با استفاده از روشهای مختلف به دام اندازی سلول Lactobacillus casei subsp. casei ATCC 39392. مجله بیوتکنولوژی ایران، 6(1)، 16-21. SID. https://sid.ir/paper/139289/fa

    Vancouver: کپی

    میردامادی سیدسعید، آتشگاهی سیاوش، رجبی افسانه، عزیزمحسنی فرزانه، رعایایی محمد، حامدی جواد. تولید اسید لاکتیک توسط سلولهای تثبیت شده با استفاده از روشهای مختلف به دام اندازی سلول Lactobacillus casei subsp. casei ATCC 39392. مجله بیوتکنولوژی ایران[Internet]. 1387؛6(1):16-21. Available from: https://sid.ir/paper/139289/fa

    IEEE: کپی

    سیدسعید میردامادی، سیاوش آتشگاهی، افسانه رجبی، فرزانه عزیزمحسنی، محمد رعایایی، و جواد حامدی، “تولید اسید لاکتیک توسط سلولهای تثبیت شده با استفاده از روشهای مختلف به دام اندازی سلول Lactobacillus casei subsp. casei ATCC 39392،” مجله بیوتکنولوژی ایران، vol. 6، no. 1، pp. 16–21، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/139289/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button