مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

819
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

330
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر منابع مختلف کلسیم بر برخی از صفات کمی و کیفی درگیاه چای (.Camellia sinensis L)

صفحات

 صفحه شروع 102 | صفحه پایان 109

چکیده

 اسیدیته خاک, یکی از خصوصیات شیمیایی مهم خاک است که در رشد گیاه چای اهمیت خاصی دارد و جذب عناصر غذایی توسط گیاه و قابلیت استفاده از آنها را تحت تاثیر قرار می دهد. در این مطالعه تاثیر منابع مختلف کلسیم بر برخی از صفات کمی وکیفی گیاه چای, اسیدیته و هدایت الکتریکی خاک باغ چای بررسی شد. چای گیاهی با ریشه های سطحی است, این درختچه به دو شکل وحشی و پرورشی می روید. قسمت مورد استفاده بوته چای, برگ های گیاه می باشد که از نظر اقتصادی دارای اهمیت خاصی است. این آزمایش به صورت فاکتوریل با دو فاکتور نوع کود کلسیم دار و مقادیر مختلف در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. نوع کود کلسیمی شامل: کربنات کلسیم, دولومیت, اکسید کلسیم و کلرید کلسیم بود که در چهار سطح (صفر, 1, 2 و 3 گرم کلسیم بر کیلوگرم خاک) با سه تکرار به خاک اضافه شدند. نتایج تجزیه واریانس داده های مربوط به اثر کود کلسیم دار بر اسیدیته خاک نشان داد که فقط نوع کود کلسیم دار بر اسیدیته خاک در سطح احتمال یک درصد معنی دار می باشد. همچنین نتایج تجزیه واریانس داده های مربوط به اثر کود کلسیم دار بر هدایت الکتریکی خاک نشان داد که نوع کود کلسیم دار, سطح کودی و اثرات متقابل نوع کود و سطح کود بر هدایت الکتریکی خاک در سطح یک درصد معنی دار بوده است. اما اثر منابع مختلف کلسیم بر صفات کمی وکیفی گیاه چای در مدت اجرای آزمون (سه ماهه) اختلاف معنی داری را ایجاد نکرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طایفه، مهسا، معزاردلان، محمد، و باقری، فرید. (1392). تاثیر منابع مختلف کلسیم بر برخی از صفات کمی و کیفی درگیاه چای (.Camellia sinensis L). علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 27(2)، 102-109. SID. https://sid.ir/paper/142254/fa

    Vancouver: کپی

    طایفه مهسا، معزاردلان محمد، باقری فرید. تاثیر منابع مختلف کلسیم بر برخی از صفات کمی و کیفی درگیاه چای (.Camellia sinensis L). علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1392؛27(2):102-109. Available from: https://sid.ir/paper/142254/fa

    IEEE: کپی

    مهسا طایفه، محمد معزاردلان، و فرید باقری، “تاثیر منابع مختلف کلسیم بر برخی از صفات کمی و کیفی درگیاه چای (.Camellia sinensis L)،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 27، no. 2، pp. 102–109، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142254/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button