مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,925
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

712
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر اسید اسکوربیک، اسید سیتریک و متابی سولفیت سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و اورگانولپتیکی برگه زردآلو (.Prunus armeniaca L) رقم جهانگیری

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 67

چکیده

 در اکثر مناطق در کشور ما برای تولید برگه زردآلو از گاز گوگرد جهت نگهداری و حفظ رنگ استفاده می شود که آلرژی زا و سرطان زا است. هدف اصلی این پژوهش استفاده از مواد جایگزین گوگرد در تولید برگه زردآلو بود. در این راستا میوه های زردآلو رقم جهانگیری قبل از خشک شدن در مقابل آفتاب تحت سه تیمار (اسیدسیتریک, اسیداسکوربیک و متابی سولفیت) هر کدام در دو سطح (0.5 و 0.7 درصد) قرارگرفتند و با یک نمونه شاهد مقایسه شدند. صفات کیفی برگه زردآلو از قبیل بریکس, pH, مقدار رطوبت برگه, شاخص قهوه ای شدن, اسیدیته و صفات ارگانولپتیکی مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج بدست آمده نشان داد که اثر تیمارهای مختلف اعمال شده روی صفات مورد ارزیابی, معنی دار است و کلیه تیمارهای اعمال شده اختلاف معنی داری با نمونه شاهد دارند. تیمار متابی سولفیت سدیم 0.7 درصد کمترین مقدار قهوه ای شدن را داشت ولی باعث سفتی بافت برگه گردید. تیمارهای اسیدسیتریک و اسیدآسکوربیک نیز اثر معنی داری بر میزان قهوه ای شدن نسبت به شاهد دارند, برگه های حاصل از تیمار اسید سیتریک 0.7 کمترین میزان pH و اسیدیته را داشتند.از لحاظ صفات ارگانولپتیک برگه های حاصل از تیمار اسیدسیتریک 0.7 درصد نسبت به بقیه تیمارها نرم تر وخوش طعم تر ارزیابی شدند این برگه ها همچنین رنگ و شکل ظاهری نسبتا خوبی داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، محمد، مصطفوی، مصطفی، هادوی، ابراهیم، و رضایی، مهدی. (1391). بررسی اثر اسید اسکوربیک, اسید سیتریک و متابی سولفیت سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و اورگانولپتیکی برگه زردآلو (.Prunus armeniaca L) رقم جهانگیری. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 26(1)، 63-67. SID. https://sid.ir/paper/142286/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی محمد، مصطفوی مصطفی، هادوی ابراهیم، رضایی مهدی. بررسی اثر اسید اسکوربیک, اسید سیتریک و متابی سولفیت سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و اورگانولپتیکی برگه زردآلو (.Prunus armeniaca L) رقم جهانگیری. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1391؛26(1):63-67. Available from: https://sid.ir/paper/142286/fa

    IEEE: کپی

    محمد حسینی، مصطفی مصطفوی، ابراهیم هادوی، و مهدی رضایی، “بررسی اثر اسید اسکوربیک, اسید سیتریک و متابی سولفیت سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و اورگانولپتیکی برگه زردآلو (.Prunus armeniaca L) رقم جهانگیری،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 63–67، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142286/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button