APA:
کپیروستا، حمیدرضا، و عرب پور، سمیه. (1392). مقایسه رشد, غلظت عناصر غذایی و میزان اسانس دو رقم ریحان (Ocimum basilicum) بومی ایران در دو سیستم کشت هیدروپونیک و آکواپونیک. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 27(3)، 235-246. SID. https://sid.ir/paper/142289/fa
Vancouver:
کپیروستا حمیدرضا، عرب پور سمیه. مقایسه رشد, غلظت عناصر غذایی و میزان اسانس دو رقم ریحان (Ocimum basilicum) بومی ایران در دو سیستم کشت هیدروپونیک و آکواپونیک. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1392؛27(3):235-246. Available from: https://sid.ir/paper/142289/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا روستا، و سمیه عرب پور، “مقایسه رشد, غلظت عناصر غذایی و میزان اسانس دو رقم ریحان (Ocimum basilicum) بومی ایران در دو سیستم کشت هیدروپونیک و آکواپونیک،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 27، no. 3، pp. 235–246، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142289/fa