Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

992
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

531
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغییرات بیوشیمیایی و پوسیدگی خاکستری در انگور رقم شاهرودی در شرایط بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته

صفحات

 صفحه شروع 68 | صفحه پایان 77

چکیده

 مطالعه حاضر به منظور بررسی روند تغییرات بیوشیمیایی بافت های انگور رقم شاهرودی در شرایط بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته نسبت به شاهد و با استفاده از یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار طراحی شد. سه ترکیب گازی شامل (GC2) %10 CO2+%5 O2, (GC3)%10 CO2+%15 O2 و (GC4)%10 CO2+%60 O2 با استفاده از دو نوع پوشش پلیمری (پلی پروپیلن و پلی اتیلن) برای نگهداری انگورها در دمای 1oC و رطوبت نسبی 80-%90 مورد استفاده قرار گرفتند. محتوای قندهای احیاگر, اسیدیته قابل تیتراسیون (TTA) و pH هر 15 روز یکبار و پس از 24 ساعت قرار گیری در دمای اتاق اندازه گیری شدند. نتایج بدست آمده از 45 روز انبار داری نشان داد که همزمان با کاهش میزان قندهای احیاگر شانس بروز آلودگی افزایش می یابد. از سوی دیگر مشاهده شد که یک افزایش شدید در میزان قندهای احیاگر پس از ظهور آلودگی دیده می شود. نتایج بدست آمده نشان می دهد که افزایش زود هنگام درمیزان قندهای احیاگر در نمونه های بسته بندی شده با GC4 با کمترین میزان آلودگی همراه بوده است. همچنین مشخص شد که روند کاهش TTA و افزایش pH برای نمونه های فوق ملایم تر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    مسیب زاده، عزیزه، مستوفی، یونس، جوان نیک خواه، محمد، و امام جمعه، زهرا. (1388). بررسی تغییرات بیوشیمیایی و پوسیدگی خاکستری در انگور رقم شاهرودی در شرایط بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 23(2)، 68-77. SID. https://sid.ir/paper/142346/fa

    Vancouver: کپی

    مسیب زاده عزیزه، مستوفی یونس، جوان نیک خواه محمد، امام جمعه زهرا. بررسی تغییرات بیوشیمیایی و پوسیدگی خاکستری در انگور رقم شاهرودی در شرایط بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1388؛23(2):68-77. Available from: https://sid.ir/paper/142346/fa

    IEEE: کپی

    عزیزه مسیب زاده، یونس مستوفی، محمد جوان نیک خواه، و زهرا امام جمعه، “بررسی تغییرات بیوشیمیایی و پوسیدگی خاکستری در انگور رقم شاهرودی در شرایط بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 23، no. 2، pp. 68–77، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142346/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا