مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

803
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

603
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر رژیم آبیاری و تراکم بوته بر ویژگی های کمی و کیفی پیاز (.Allium cepa L) در اصفهان

صفحات

 صفحه شروع 52 | صفحه پایان 60

چکیده

 به منظور بررسی اثر رژیم های آبیاری بر عملکرد سوخ دو ژنوتیپ پیاز بهاره مورد کشت در اصفهان آزمایشی به صورت کرت های خرد شده - فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی با 4 تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی کبوترآباد اصفهان در دو سال زراعی 84- 1383 و 85- 1384 انجام شد. کرت اصلی شامل رژیم آبیاری,در سه سطح بر اساس تبخیر از تشت تبخیر کلاس A )به ترتیب آبیاری پس از T1=50±3, T2=70±3 و T3=90±3 میلی متر تبخیر) و کرت های فرعی شامل ترکیب فاکتوریل دو ژنوتیپ بهاره پیاز (رقم یلوسوئیت اسپانیش و توده در چه اصفهان) و سه فاصله بوته روی ردیف (به ترتیب 5, 5/7 و 10 سانتی متر) بود. نتایج نشان داد که افزایش دور آبیاری سبب کاهش معنی دار عملکرد کل, عملکرد بازارپسند, قطر و ارتفاع سوخ تولیدی شد. بیشترین عملکرد کل و عملکرد بازارپسند (به ترتیب 867/6 و 761/5 کیلوگرم در متر مربع) در تیمار T1 تولید گردید. از نظر عملکرد, واکنش ار قام نسبت به افزایش دور آبیاری متفاوت بود به طوری که تحمل رقم یلو سوئیت اسپانیش نسبت به کم آبی بیشتر از توده درچه اصفهان بود. رقم یلو سوئیت اسپانیش دارای عملکرد کل, عملکرد بازارپسند و ارتفاع سوخ بیشتری نسبت به توده در چه اصفهان بود. اما قطر گردن, ماده خشک و مواد جامد محلول سوخ در توده در چه اصفهان به طور معنی داری بیشتر از رقم یلو سوئیت اسپانیش شد. عملکرد کل و عملکرد بازارپسند برای فواصل بوته 5 و 5/7 سانتی متر یکسان به دست آمد. اما با افزایش فاصله بوته از 5/7 به 10 سانتی متر, این دو پارامتر به طور معنی داری کاهش یافتند. فاصله بوته بیشتر سبب افزایش اندازه سوخ (قطر و ارتفاع) گردید.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

امین پور، رضا، موسوی، سیدفرهاد، و مبلی، مصطفی. (1388). تاثیر رژیم آبیاری و تراکم بوته بر ویژگی های کمی و کیفی پیاز (.Allium cepa L) در اصفهان. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 23(2)، 52-60. SID. https://sid.ir/paper/142353/fa

Vancouver: کپی

امین پور رضا، موسوی سیدفرهاد، مبلی مصطفی. تاثیر رژیم آبیاری و تراکم بوته بر ویژگی های کمی و کیفی پیاز (.Allium cepa L) در اصفهان. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1388؛23(2):52-60. Available from: https://sid.ir/paper/142353/fa

IEEE: کپی

رضا امین پور، سیدفرهاد موسوی، و مصطفی مبلی، “تاثیر رژیم آبیاری و تراکم بوته بر ویژگی های کمی و کیفی پیاز (.Allium cepa L) در اصفهان،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 23، no. 2، pp. 52–60، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142353/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button