Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

797
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

494
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر نوع پایه و شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در برگ لیموشیرین (.Citrus limetta L)

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 93

چکیده

 یکی از راه های توسعه تحمل به شوری در مرکبات, پیوند ارقام تجاری حساس به شوری بر روی پایه های مقاوم می باشد. لیموشیرین, یکی از گونه های مرکبات است که به شوری آب و خاک حساس بوده و تحت این شرایط کاهش شدیدی در رشد و عملکرد خواهد داشت. این پژوهش به منظور بررسی تاثیر شوری و پایه های نارنج معمولی (Citrus aurantium), لیموشیرین (C. limetta), لیموآب (C. aurantifolia), ولکامریانا (C. volkameriana), و بکرایی (C. reticulata×C. limetta), بر غلظت عناصر کم مصرف در برگ لیموشیرین بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در چهار تکرار در گلخانه انجام گرفت. تیمارهای شوری در چهار سطح 0, 20, 40 و 60 میلی مول در لیترکلرید سدیم در نظر گرفته شد. بر اساس نتایج نوع پایه تاثیر معنی دار بر غلظت عناصر کم مصرف در برگ داشت و تحت تاثیر شوری, تغییراتی در غلظت عناصر کم مصرف در برگ مشاهده شد. تحت شرایط این آزمایش, پایه ولکامریانا و تا حدودی بکرایی از پتانسیل خوبی در ایجاد تحمل به شوری در پیوندک لیموشیرین برخوردار بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    ابوطالبی جهرمی، عبدالحسین، و تفضلی بندری، عنایت اله. (1388). بررسی تاثیر نوع پایه و شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در برگ لیموشیرین (.Citrus limetta L). علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 23(2)، 85-93. SID. https://sid.ir/paper/142356/fa

    Vancouver: کپی

    ابوطالبی جهرمی عبدالحسین، تفضلی بندری عنایت اله. بررسی تاثیر نوع پایه و شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در برگ لیموشیرین (.Citrus limetta L). علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1388؛23(2):85-93. Available from: https://sid.ir/paper/142356/fa

    IEEE: کپی

    عبدالحسین ابوطالبی جهرمی، و عنایت اله تفضلی بندری، “بررسی تاثیر نوع پایه و شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در برگ لیموشیرین (.Citrus limetta L)،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 23، no. 2، pp. 85–93، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142356/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا