مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

767
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

560
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سالسیلیک اسید، کلریدکلسیم و تیمار آب گرم برپارامترهای کمی، کیفی و انبارمانی انار رقم میخوش

صفحات

 صفحه شروع 107 | صفحه پایان 115

چکیده

 اثر تیمارهای آب گرم (45 درجه سانتیگراد به مدت پنج دقیقه, 55 سانتیگراد به مدت 25 ثانیه و بدون تیمار- شاهد), سالسیلیک اسید در سه سطح (صفر, 1 و 2میلی مولار) و کلریدکلسیم در دو سطح (2% و 4%) برحفظ پارامترهای کمی و کیفی وانبارمانی انار رقم میخوش بررسی شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار اجرا گردید. میوه ها به مدت 4 ماه انبارشده و نمونه برداری در پایان ماه چهارم انجام شد. نتایج نشان داد تیمار کلریدکلسیم سبب جلوگیری از کاهش وزن ونرم شدن بافت میوه ها در مقایسه با میوه های شاهد گردید. سالسیلیک اسید اثر معنی داری در جلوگیری از افزایش کل مواد جامد محلول داشت که غلظت دو میلی مولار موثرتر از یک میلی مولار عمل کرد, همچنین میوه-های تیمار شده با این ماده کاهش کمتری در میزان اسید قابل تیتراسیون داشتند. میوه های تیمار شده با آب گرم درصد کاهش وزن کمتری نسبت به میوه های شاهد داشتندکه تیمار آب گرم 45 درجه سانتیگراد موثرتر از 55 درجه سانتیگراد عمل کرد. همچنین مشاهده گردید استفاده از تیمارهای آب گرم و سالسیلیک اسید میزان فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز 4 را نسبت به تیمار شاهد افزایش داد. بررسی اثر متقابل تیمارهای سه گانه نشان دادکه تیمار آب گرم 45 درجه سانتیگراد, سالسیلیک اسید دو میلی مولار و کلرید کلسیم چهار درصد بهترین نتیجه را در انبارمانی میوه های انار داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ربیعی، ولی، و رحمانی، سهیلا. (1393). تاثیر سالسیلیک اسید, کلریدکلسیم و تیمار آب گرم برپارامترهای کمی, کیفی و انبارمانی انار رقم میخوش. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 28(1)، 107-115. SID. https://sid.ir/paper/142413/fa

    Vancouver: کپی

    ربیعی ولی، رحمانی سهیلا. تاثیر سالسیلیک اسید, کلریدکلسیم و تیمار آب گرم برپارامترهای کمی, کیفی و انبارمانی انار رقم میخوش. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1393؛28(1):107-115. Available from: https://sid.ir/paper/142413/fa

    IEEE: کپی

    ولی ربیعی، و سهیلا رحمانی، “تاثیر سالسیلیک اسید, کلریدکلسیم و تیمار آب گرم برپارامترهای کمی, کیفی و انبارمانی انار رقم میخوش،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 28، no. 1، pp. 107–115، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142413/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button