APA:
کپیرحیمیان، اعظم، اثنی عشری، محمود، و ساری خانی، حسن. (1398). واکنش های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توت فرنگی تحت تأثیر عصاره جلبک دریایی در شرایط کمبود آهن. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 33(1 )، 101-111. SID. https://sid.ir/paper/142475/fa
Vancouver:
کپیرحیمیان اعظم، اثنی عشری محمود، ساری خانی حسن. واکنش های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توت فرنگی تحت تأثیر عصاره جلبک دریایی در شرایط کمبود آهن. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1398؛33(1 ):101-111. Available from: https://sid.ir/paper/142475/fa
IEEE:
کپیاعظم رحیمیان، محمود اثنی عشری، و حسن ساری خانی، “واکنش های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توت فرنگی تحت تأثیر عصاره جلبک دریایی در شرایط کمبود آهن،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 33، no. 1 ، pp. 101–111، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142475/fa