مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

727
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

551
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر محلول پاشی برگی پتاسیم، روی و بُر بر خصوصیات میوه برخی ارقام زیتون

صفحات

 صفحه شروع 459 | صفحه پایان 470

چکیده

 بررسی تأثیر محلول پاشی برگی بُر, روی و پتاسیم بر خصوصیات میوه سه رقم زیتون کرونایکی, کایلت و میشن در قالب آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال 1395 در باغ زیتون دانشگاه شهید چمران اهواز صورت گرفت. در این آزمایش درختان طی چهار مرحله, یک هفته قبل از باز شدن کامل گل ها, دو هفته بعد از باز شدن کامل گل ها, مرحله سخت شدن هسته و مرحله تجمع و سنتز روغن, با آب مقطر (شاهد) (T0), ترکیب سولفات پتاسیم, سولفات روی و اسید بوریک از هر کدام 1000 میلی گرم در لیتر (T1) و ترکیب سولفات پتاسیم, سولفات روی و اسیدبوریک از هر کدام 2000 میلی گرم در لیتر (T2) محلول پاشی شدند. نتایج نشان داد بین تیمارهای محلول پاشی در وزن میوه, وزن تر گوشت میوه, نسبت گوشت به هسته, درصد روغن, ابعاد میوه و هسته و میزان پتاسیم, روی, بُر و نیتروژن موجود در میوه اختلاف معنی داری در سطح یک درصد وجود داشت, ولی محلول پاشی بر وزن هسته مؤثر نبود. همچنین تیمار T2بیشترین تأثیر مثبت را بر افزایش خصوصیات میوه نسبت به سایر تیمارها داشت. بیشترین درصد روغن به میزان 69/23 درصد وزن خشک در رقم کرونایکی در تیمار T1 و همچنین بیشترین وزن میوه (48/2 گرم) و وزن تر گوشت میوه (83/1 گرم) در رقم میشن در تیمار T2 بدست آمد. رقم میشن بیشترین و رقم کرونایکی کمترین واکنش را به محلول پاشی نشان دادند. به طور کلی مشاهده شد که خصوصیات میوه در ارقام مختلف متفاوت می باشد و تحت تأثیر نوع رقم و غلظت محلول پاشی می باشد و جهت بهبود خصوصیات میوه در مناطق گرم, محلول پاشی برگی درختان میوه زیتون سودمند می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلامی، رضا، معلمی، نوراله، خالقی، اسماعیل، و سیدنژاد، سیدمنصور. (1397). اثر محلول پاشی برگی پتاسیم, روی و بُر بر خصوصیات میوه برخی ارقام زیتون. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 32(3 )، 459-470. SID. https://sid.ir/paper/142487/fa

    Vancouver: کپی

    غلامی رضا، معلمی نوراله، خالقی اسماعیل، سیدنژاد سیدمنصور. اثر محلول پاشی برگی پتاسیم, روی و بُر بر خصوصیات میوه برخی ارقام زیتون. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1397؛32(3 ):459-470. Available from: https://sid.ir/paper/142487/fa

    IEEE: کپی

    رضا غلامی، نوراله معلمی، اسماعیل خالقی، و سیدمنصور سیدنژاد، “اثر محلول پاشی برگی پتاسیم, روی و بُر بر خصوصیات میوه برخی ارقام زیتون،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 32، no. 3 ، pp. 459–470، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142487/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button