مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

837
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

604
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات سطوح مختلف اسیدیته آب آبیاری بر کمیت و کیفیت دو رقم شمعدانی

صفحات

 صفحه شروع 223 | صفحه پایان 229

چکیده

 این تحقیق به منظور بررسی اثر کاهش قلیائیت و اسیدیته آب آبیاری بر کمیت و کیفیت شمعدانی در گلدان هایی با مخلوط خاکی طی سالهای 1386 تا 1387 در گلخانه و با استفاده از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. تیمارها شامل شش سطح اسیدیته آب آبیاری 4: اسیدیته 1, 4.5: اسیدیته 2, 5: اسیدیته 3, 5.5: اسیدیته 4, 6: اسیدیته 5, آب چاه 7.8: اسیدیته 6 و دو نوع شمعدانی گل قرمز و گل سفید بود. نتایج نشان نشان دادند که اسیدی کردن آب آبیاری, تعداد گل در هر گل آذین, تعداد گل بازشده هر گل آذین, میزان کلروفیل برگ و محتوی منیزیوم برگ را به طور معنی داری در سطح یک درصد افزایش داد اما اثر آن بر روی طول دمگل معنی دار نشد. اثر متقابل اسیدی کردن آب آبیاری و نوع رقم بر روی طول ساقه, اندازه برگ, وزن تر شاخساره هوایی گیاه, وزن خشک شاخساره هوایی گیاه, تعداد گل آذین در گیاه و محتوی آهن در سطح یک درصد و برای صفات دیگر از جمله قطر گل آذین و تعداد شاخه های جانبی در سطح پنج در صد معنی دار شد. با مقایسه میانگین ها و بررسی نتایج به دست آمده در این آزمایش, مشخص گردید خنثی سازی قلیائیت و کاهش اسیدیته آب آبیاری تا سطح 5.5 می تواند باعث افزایش جذب عناصر غذایی و بهبود صفات کمی و کیفی در هر دو رقم شمعدانی شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریفی اصل، رضا، شجاعیان، عبدالعلی، صیدی، مهدی، و گیتی، علیرضا. (1391). بررسی اثرات سطوح مختلف اسیدیته آب آبیاری بر کمیت و کیفیت دو رقم شمعدانی. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 26(2)، 223-229. SID. https://sid.ir/paper/142561/fa

    Vancouver: کپی

    شریفی اصل رضا، شجاعیان عبدالعلی، صیدی مهدی، گیتی علیرضا. بررسی اثرات سطوح مختلف اسیدیته آب آبیاری بر کمیت و کیفیت دو رقم شمعدانی. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1391؛26(2):223-229. Available from: https://sid.ir/paper/142561/fa

    IEEE: کپی

    رضا شریفی اصل، عبدالعلی شجاعیان، مهدی صیدی، و علیرضا گیتی، “بررسی اثرات سطوح مختلف اسیدیته آب آبیاری بر کمیت و کیفیت دو رقم شمعدانی،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 26، no. 2، pp. 223–229، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142561/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button