Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,014
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

333
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تنوع مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی برخی از توده های فلفل شیرین (.Capsicum annuum L)

صفحات

 صفحه شروع 140 | صفحه پایان 157

چکیده

 فلفل از جمله مهم ترین سبزیجات به شمار می رود که علاوه بر مصارف غذایی, دارای مصارف دارویی نیز می باشد. به منظور مطالعه تنوع ژنتیکی فلفل شیرین از نظر صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک, 42 توده فلفل در قالب طرح لاتیس مستطیل در 3 تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی ساعتلوی ارومیه در سال 1392 مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد بین توده ها برای کل صفات به جزء صفات میزان اسپد, میزان فتوسنتز و pH اختلاف آماری معنی داری وجود دارد. بیشترین همبستگی فنوتیپی مثبت (0.958) و بیشترین همبستگی ژنتیکی مثبت (0.994) بین صفات وزن خشک میوه و وزن تر میوه و بیشترین همبستگی ژنتیکی منفی (0.587) بین صفات کانوپی گیاه و عرض میوه مشاهده شد. بر اساس جدول مقایسه میانگین ژنوتیپ های ارومیه, لردگان و اورفای ترکیه دارای عملکرد بیشتری نسبت به سایر ژنوتیپ ها بودند. بر اساس نتایج به دست آمده صفات طول میوه, عرض میوه, ضخامت دیواره میوه, عملکرد, وزن تر میوه و وزن خشک میوه دارای توارث پذیری بالای در بین صفات مورد بررسی بودند.با استفاده از تجزیه خوشه ای به روش وارد, توده های مورد بررسی بر اساس صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در 6 گروه متفاوت قرار گرفتند و بر این اساس بیشترین فاصله بین دو خوشه چهارم و پنجم مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    باقری، قهرمان، زاهدی، بهمن، درویش زاده، رضا، و حاجی علی، احمد. (1396). بررسی تنوع مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی برخی از توده های فلفل شیرین (.Capsicum annuum L). علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 31(1 )، 140-157. SID. https://sid.ir/paper/142581/fa

    Vancouver: کپی

    باقری قهرمان، زاهدی بهمن، درویش زاده رضا، حاجی علی احمد. بررسی تنوع مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی برخی از توده های فلفل شیرین (.Capsicum annuum L). علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1396؛31(1 ):140-157. Available from: https://sid.ir/paper/142581/fa

    IEEE: کپی

    قهرمان باقری، بهمن زاهدی، رضا درویش زاده، و احمد حاجی علی، “بررسی تنوع مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی برخی از توده های فلفل شیرین (.Capsicum annuum L)،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 31، no. 1 ، pp. 140–157، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142581/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا