APA:
کپیاصلان زاده، مریم، میزانی، مریم، گرامی، عباس، و علیمی، مزدک. (1392). بررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز. علوم غذایی و تغذیه، 11(1 (پیاپی 41))، 21-30. SID. https://sid.ir/paper/143089/fa
Vancouver:
کپیاصلان زاده مریم، میزانی مریم، گرامی عباس، علیمی مزدک. بررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1392؛11(1 (پیاپی 41)):21-30. Available from: https://sid.ir/paper/143089/fa
IEEE:
کپیمریم اصلان زاده، مریم میزانی، عباس گرامی، و مزدک علیمی، “بررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 1 (پیاپی 41)، pp. 21–30، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143089/fa